Confidentialitate

INVEST MILENIUM protejeaza confidenţialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Unele dintre formularele noastre va pot cere informaţii specifice, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, locatia, suprafete, numar de angajati, etc. Aceste informaţii sunt utilizate exclusiv pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră şi, eventual, de a va notifica despre produse şi servicii noi sau alte informaţii. Noi nu vom vinde sau transfera sub nicio forma aceste informaţii către terţi si ne preocupam permanent pentru a proteja informaţiile dumneavoastră.

PERSONAL ATENT SELECTIONAT

 

 

 

 

 

 

PERSONAL INSTRUIT

 

 

 

 

PERSONAL DE INCREDERE

 

 

Invest Milenium oferă link-uri către alte site-uri si nu putem fi responsabilizati pentru conţinutul si politica lor de confidentialitate. Firma noastra isi rezerva dreptul de a folosi sau dezvălui orice informaţii necesare pentru a respecta orice lege, regulament sau cerinta legala si va coopera la orice investigaţie de aplicare a legii sau a unei anchete asupra unei chestiuni de siguranţă publică.

Ne rezervam de asemenea dreptul de a modifica termenii Politicii noastre de confidenţialitate. Prin folosirea site-ul nostru, sunteti de acord cu colectarea şi utilizarea acestor informaţii.

Dacă aveţi orice comentarii sau întrebări despre politica noastră de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi.