Garantie

GARANŢIA INVEST MILENIUM
Invest Milenium garanteaza ca face toate eforturile pentru ca serviciile de curăţenie oferite sa va ofere completa dumneavoastra satisfactie: avem programe de instruire a personalului, echipele sunt controlate si monitorizate pentru a oferi servicii de calitate, echipamentele si materialele folosite sunt profesionale, achizitionate de la producatori recunoscuti .

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

PERSONAL CALIFICAT

PERSONAL DE INCREDERE


Pentru eventualele daune avem o asigurare care va permite sa va recuperati prejudiciul iar dacă nu sunteţi mulţumit de calitatea serviciilor noastre de curăţenie va rugam sa ne contactati pentru a corecta problema si cauza care a determinat-o.
De regula veţi primi o lista de verificare a serviciului pe care vă rugăm să o completaţi, să o semnati si sa o transmiteti reprezentantului firmei noastre.
Va asiguram ca echipamnetele si produsele pe care le folosim sau comercializam sunt produse profesionale cu o eficienta ridicata si care au garantia producatorului.
Statisticile arata ca, daca utiliajele de curatenie pe care le oferim sunt utilizate corect, in perioada de garantie numarul de interventii este foarte mic. Totusi, daca veti avea probleme, acestea vor fi remediate gratuit, in conditiile si termenul mentionat in certificatul de garantie.

Va asiguram ca orice sesizare este binevenită si o vom folosi în scopul de a corecta problemele si de a oferi servicii la cel mai înalt standard.